adembenemende dronebeelden

Wij zijn DRONEtoGO

Drone foto- en videografie valt op, is spectaculair en een echte eyecatcher. DRONEtoGO maakt adembenemende luchtopnames van bedrijven, vastgoedobjecten, campings, hotels, vakantieparken, woonhuizen enz. Wij vliegen vooral op het eiland Goeree-Overflakkee. DRONEtoGO is een onderdeel van Ben Hameeteman Communicatie. Wij zijn gevestigd in Oude-Tonge, op het mooie eiland Goeree-Overflakkee.

DRONEtoGO gaat ook de lucht in om video’s en/of foto’s te maken tijdens evenementen, huwelijken, feesten en partijen. Een inspectie nodig op hoogte, van windturbines, landbouw, nieuwbouw, zonnepanelen, gevels, daken, bruggen, waterkeringen of torens? Onze drone brengt alles haarscherp in full HD-kwaliteit in beeld. Drones zijn zeer geschikt voor een visuele inspectie van objecten die door hun hoogte, grootte of onveilige toegang moeilijk te bereiken zijn.

DRONEtoGO werkt met een gelicenseerde RPA-L piloot. Binnen de grenzen van de veiligheid, zoals die bij ieder erkend Nederlands Luchtvaartbedrijf bekend zijn, zoeken we voortdurend naar interessante vliegpaden, sterke composities en pakkende, verhalende beelden. Onze drone hangt met name in het luchtruim van Goeree-Overflakkee. Van Ouddorp tot Ooltgensplaat.

Voor het volledige overzicht van vliegbeperkingen en eisen, verwijzen wij naar de website van de overheid.

Bedrijfsvideo
Met een bedrijfsvideo kunt u uw organisatie kort en krachtig neerzetten. Dronevideo's en/of -foto's brengen uw bedrijf adembenemend mooi in beeld.
Evenementen & feesten
Uw bruiloft laten filmen met een drone? Op zoek naar een dronevideo van uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? Uw sportieve prestaties analyseren? Een unieke ervaring laten filmen vanuit de lucht? Wij komen graag naar toe.
Vastgoed
Tip voor de makelaardij? Een beter overzicht van woningen en gebouwen dan vanuit de lucht bestaat er niet. DRONEtoGO zet uw huis en tuin van hoge hoogte duidelijk op video en/of foto. Vanuit de lucht krijgt de toekomstige eigenaar een heel goed beeld van het huis met bijgebouwen en tuin etc.
Inspecties
Inspecties van objecten, gebouwen en locaties met een drone zijn veilig, snel, efficiƫnt en bespaart kosten. Met een drone zijn moeilijk bereikbare locaties gemakkelijk te bereiken en te inspecteren. Zowel detailopnames van het object of overzichtsfoto's van het terrein zijn mogelijk.

Foto's en video's zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik rechtsklik is uitgeschakeld!